Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Afgelopen Projecten

Hart voor Dans 

Het seizoen 2018-2019 heeft SBDN aangegrepen om dans in Nootdorp extra in het daglicht te zetten, dit in verband met het 25-jarig Jubileum van de Nootdorpse Dansschool, Balletstudio Belinda. In het project Hart voor Dans hebben we verschillende activiteiten georganiseerd op het gebied van dans voor zowel de huidige dansers van de balletstudio als andere inwoners van Nootdorp.

Alt tekst (7217 x 4817, Jeroen Janmaat)

Het grootste onderdel van dit  project  was om jonge dansers de kans te geven te ervaren hoe het is mee te doen aan een grote ballet productie. Daarom organiseerde SBDN samen met Balletstudio Belinda op 15 en 16 juni 2019 een grote voorstelling in een groot theater: De Rijswijkse Schouwburg. Na 4 jaar voorstelling gegeven te hebben op kleine schaal in CulturA, de vestigingsplaats van de Balletstudio, was het 25-jarig bestaan een mooie gelegenheid om alle leerlingen van de Balletstudio ervaring op een groot podium te geven en gezamenlijk het heuglijke feit te vieren. Van peuters tot jongvolwassenen deden er 250 jonge dansers mee aan de 2 voorstellingen en werden er meer dan 2000 bezoekers verwelkomt.   

(7217 x 4817, Jeroen Janmaat)

Daarnaast had het project ook een groter maatschappelijk thema: het belang van beweging uitlichten voor een gezond hart. Hierbij is samengewerkt met de Hartstichtingen en de patiëntenvereniging Harten 2 om met dit mooie maatschappelijk thema het project extra speciaal maakte. Bijkomend is er 500 euro in donaties voor de Hartstichting opgehaald. 


Voor meer informatie over onze projecten kunt u ons gerust contacteren via de email of per post.